Container verzending Togo: september 2021

Beste vrienden van De Thuishaven,
Met veel trots en blijdschap konden we al mededelen dat de container goed was aangekomen in Togo. Het busje en alle overige materialen die in de container mee vervoerd waren, zijn vanuit de haven naar ons adres getransporteerd.
Ook was het erg informatief en leuk om bezoek te ontvangen van AST (Action Sante Pour Tous) een organisatie die zich bezig houdt met seksuele voorlichting. De jongeren worden bijgeschoold en geadviseerd over Soa’s, maar ook over ongewenste zwangerschappen en vroegtijdige huwelijken. De leerlingen gaven aan veel kennis te hebben opgedaan bij deze bijeenkomst. Ook sprak AST hun waardering uit voor het werk dat wij doen.
We zijn ook blij dat onze container zojuist gearriveerd is in Togo, Lome. De medewerkers van De Thuishaven zijn vandaag en morgen alles aan het afhandelen met de Douane en alle andere formaliteiten die daarbij komen kijken. Zodra alles in Togoville arriveert zullen hier wat mooie beelden van gedeeld worden. De bus gaan we vijf dagen per week inzetten als taxi om wat extra geld te genereren. Een vaste medewerker zal deze taak op zich gaan nemen. De overige spullen zullen zoals aangeven ingezet worden om door te groeien als Stichting.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch