Crowdfundingactie 2021

De plek waar kansarme en beschadigde jongeren een veilig thuis en de weg naar een zelfstandig bestaan vinden.

Beste vrienden van De Thuishaven.

Namens het bestuur en mijzelf (Reza Ngarigota) wil ik jullie vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alle steun die jullie het afgelopen anderhalf jaar hebben gegeven. Zoals de meeste mensen weten zijn we De Thuishaven gestart op een bijzondere manier. We konden niet steunen op een vermogend fonds en hebben alles op eigen kracht gedaan. Samen gingen we elke maand met de pet rond om onze broeders en zusters in Togo een kans te geven op een beter leven. Een klein clubje mensen met veel liefde voor de medemens heeft dit in stand weten te houden. Met dank aan God is dit tot nu toe altijd gelukt en vaart de Thuishaven op volle kracht vooruit. Na mijn laatste bezoek, begin april, heb ik geconstateerd dat we er bijna zijn. Toch missen we nog een aantal essentiële spullen. Vandaar dat we deze crowdfundingactie starten om de Thuishaven een belangrijke boost te geven zodat De Thuishaven stabiel door kan blijven draaien.

Bij deze crowdfundingactie willen wij geld inzamelen om een zeecontainer te verschepen richting Togo. We willen een busje financieren voor het project waarin we alle ingezamelde spullen kunnen meenemen en vervolgens willen we het busje volop inzetten voor het project zelf, om zo de zelfredzaamheid te vergroten. Met dank aan al onze inzamel inspanningen kunnen we naaimachines, computers, boeken, speelgoed, kleding, sandalen, schoenen, rolstoelen, fietsen en bakkerijmachines naar Togo vervoeren. Bakkerijmachines of alles hieraan gerelateerd is overigens nog steeds van harte welkom!


Daarnaast willen we vanuit de stichting op korte termijn een klein bakkerswinkeltje gaan openen. De jongeren worden momenteel opgeleid om straks te kunnen werken en een eigen inkomen te verdienen. Uiteindelijk hopen we met het winkeltje het project voor vijftig procent te kunnen financieren. Een hoop mooie plannen… maar de inrichting hiervan en de materialen die hiervoor dienen te worden aangeschaft kosten nog wel wat! Daarom hopen we op jouw hulp.

Er is een bedrag van 10.000 euro nodig.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch